Ένα δείπνο, πάνω από όλα είναι μια σωστή αλχημεία μεταξύ διαφορετικών γεύσεων. Είτε αφορά το κρασί, Είτε τα φαγητά, το σημαντικό είναι όλες αυτές οι γεύσεις να παντρεύονται ευχάριστα. Η αλλαγή μεταξύ των κρασιών είναι μια στιγμή, στην οποία το νερό παίζει ένα πρωτεύοντα ρόλο.

«No dinner without BRU», δεν είναι μια επικοινωνιακή φράση, αλλά μια απόδειξη των ποιοτικών χαρισμάτων του φυσικού μεταλλικού νερού, φυσικώς αεριούχου, BRU.Το BRU, για παρά πολλούς λόγους, είναι το νερό το οποίο συνδυάζεται ευκολότερα με τις ευχάριστες απολαύσεις της οινολογίας.

Η σωστή περιεκτικότητα σε μεταλλικά άλατα του BRU ανεβάζει απαλά τα γευστικά ερεθίσματα, αφού λιγότερη θα οδηγούσε σε γευστικη ξηροτητα, ενω περισσοτερη σε αλλοίωση των γεύσεων. Η ισορροπία των αλάτων του BRU είναι τόσο ευδιάκριτη που μπορούμε εύκολα να την συγκρίνουμε με αυτή των κρασιών, με αποτέλεσμα να είναι ο φυσικός σύμμαχος τους.

Το BRU επιτρέπει τη διάχυση των γεύσεων χωρίς να αλλοιώνει τη μνήμη των διαφορετικών πιάτων. Στην ουσία, επιτρέπει το απαλό πέρασμα από ένα λευκό κρασί σε ένα ερυθρό, από ένα πιάτο με ψάρι σε ένα πιάτο με κρέας.

Φτωχό σε νάτριο, το BRU είναι ένα διακριτικό νερό. Ορισμένα νερά ελαφρώς ανθρακούχα, έχουν μια μικρή γεύση άλατος, που μπορεί να αλλοιώσει αυτήν των κρασιών η των φαγητών.

Η φυσική σπινθηροβόλα γεύση του BRU, μοιάζει να έχει δημιουργηθεί για να ταιριάζει απόλυτα με τα κρασιά. Ένα νερό με πολύ ανθρακικό επιτίθεται στην μύτη και στον ουρανίσκο. Ένα νερό με ελάχιστο ανθρακικό δεν δροσίζει αρκετά. Το ελαφρώς αεριούχο φυσικό μεταλλικό νερό BRU καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις της οινολογίας.

Το BRU είναι ένα φυσικό μεταλλικό νερό, φυσικώς αεριούχο, προστατευμένο από εστίες μόλυνσης, που αναβλύζει στην καρδιά των Βελγικών Αρδεννων, στην ίδια θερμοκρασία, διανύοντας μια διαδρομή 50 με 70 χρόνων μέσα από βράχους που περιέχουν διοξείδιο του άνθρακα το οποίο και απορροφάει, διατηρώντας την ποιότητα του πάντα σταθερή.

Για όλους αυτούς τους λόγους, το BRU είναι ο φυσικός σύμμαχος την οινολογίας και των γευστικών περιπλανήσεων.

«No dinner without wine,
No dinner without BRU»