ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Αγιωργήτικο 50% - Ροδίτης 30% -GrenaRouge 20%
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ: 11,5 %
ΧΡΩΜΑ: Λαμπερό κόκκινο.
ΟΣΜΗ: Λεπτή με πολυσύνθετη αρωματική παρουσία. Γλυκεία νύξη φρούτων, με νότες από βανίλια, γαρύφαλλο, κασσίς, κανέλλα
ΓΕΥΣΗ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Καλά δομημένο, με ευγενικές τανίνες, με ελαφριά ισορροπημένη οξύτητα και με φρουτώδεις επίγευση. Ένα κρασί οινοποιημένο με την κλασική μέθοδο της ερυθράς οινοποίησης με σταθερό χαρακτήρα.
ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ: Μεσογειακή κουζίνα, κρέατα ψητά ή με σάλτσα ακόμη και με σκληρά τυριά.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: Μεταξύ 16-18 °C