ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Αγιωργήτικο 40% - Μαντηλαριά 10% - Ροδίτης 30%- Μαυρούδι Κορινθίας 20%
ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ: 1,70
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ: 11%
ΧΡΩΜΑ: Βαθύ κόκκινο, λαμπερό ,ρουμπινή
ΟΣΜΗ: Πληθωρικά και έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων, με νότες από βανίλια, γαρύφαλλο, κασσίς, και κανέλλα.
ΓΕΥΣΗ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Δροσερή γεύση με ελαφριά οξύτητα, λεπτή αλλά με στερεά δομή και φρουτώδες τελείωμα .
ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ: Χοιρινό με δαμάσκηνα ή συνταγές με σάλτσες βασισμένες σε γλυκό κρασί. Εξαιρετικό ως επιδόρπιο με κίτρινα φρούτα, σοκολατόπιτες, σουφλέ σοκολάτας ή ακόμα και μόνο του ως απεριτίφ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: Μεταξύ 7-9°C