ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙΝΟΣ ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Αγιωργήτικο 25% - Μαντηλαριά 25% - Ροδίτης 50%
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ: 11,5 %
ΧΡΩΜΑ: Τριανταφυλλί με κόκκινες ανταύγειες
ΟΣΜΗ: Λεπτή με πολυσύνθετη αρωματική παρουσία. Γλυκεία νύξη γαρύφαλλου και κανέλλας, με φόντο φρουτώδη και ανθώδη αρώματα.
ΓΕΥΣΗ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Ευγενική και χαρακτηρίζεται από την ζωντάνια και τη καλή και δομή του. Η ήπια ερυθρά οινοποίηση των 2-3 ημερών ,διατηρεί το σταθερό του χαρακτήρα, την νεανική του ζωντάνια και το μακρύ τελείωμα του.
ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ: Μεσογειακή κουζίνα, θαλασσινά, , άσπρα κρέατα και τυριά με ήπια γεύση.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: Μεταξύ 8-10 °C